Gordijnen zorgen voor een optimale lichtregulatie en privacy en houden tocht buiten uw woning. Ze kunnen bovendien de sfeer in huis maken of breken, maar weet u precies welke gordijnen passen bij de sfeer die u wilt creëren? Wij hebben voor elke ruimte een grote keuze aan stoffen, dessins en kleuren. 

Wavegordijnen

Wavegordijnen zijn helemaal hip op dit moment! En terecht. Zoals de naam al zegt, zorgen wavegordijnen voor een golvend effect. De gelijkmatige, golvende plooien en de zichtbare rails, geven uw interieur een sfeervolle en chique uitstraling. Passen ze ook in uw interieur?

Inbetweens

Wilt u graag privacy, maar vindt u overgordijnen te zwaar? Houdt u van een lichte sfeer in uw woning, maar zijn vitrages niet uw ding? Dan zijn inbetweens misschien wel iets voor u. Inbetweens zijn dikker dan vitrages, maar luchtiger dan overgordijnen. Ze zorgen voor een mooie lichtinval, zonder de inkijk van buiten.

Overgordijnen

Houdt u van gezelligheid in huis? Overgordijnen zijn echte sfeermakers en geven uw woning warmte en huiselijkheid. Tussen onze uitgebreide collectie gordijnen vindt u altijd een overgordijn dat perfect aansluit bij uw wensen. Zowel qua materiaal, als dessin en kleur, bieden wij volop keus. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor verduisterende overgordijnen, zodat u optimaal kunt genieten van uw nachtrust.

Vitrage

Moet u bij het woord vitrage denken aan een oudbollig roomwit gordijn met een kanten randje? Dan moet u echt eens komen kijken naar de vitrage die wij in onze showroom hebben hangen. Vitrage is met haar tijd meegegaan en is momenteel weer ongekend populair. Vitrage geeft uw ruimte een stijlvolle aankleding, filtert het felle daglicht en biedt overdag de gewenste privacy.