parallax background

Hét bedrijf voor
uw stoffering & inrichting


Over Koele Home Design

U bent bij Koele Home Design op het juiste adres voor een gegarandeerd professionele stoffering / inrichting van uw woning, kantoor of winkel.

U kunt ons bezoeken in de showroom, maar ik kan u ook thuis of op locatie bezoeken. U heeft keuze uit een uitgebreide collectie zodat we uw wensen voor vloerbedekking en/of raambekleding direct kunnen doornemen. Bij bezoek op locatie zijn bij de juiste lichtinval de kleur en type stoffering goed te beoordelen. Mochten er onverwachte kosten zijn zoals een slechte status van de ondervloer of trap dan worden die met u besproken.

Zelfs wanneer u elders tapijt, vinyl, laminaat of pvc koopt, kunt u een afspraak maken om het te laten leggen door Koele Home Design.

We komen zelfs langs met stoelen en andere meubels om te kijken of deze passen bij uw inrichting.

Een aantal voordelen:

Kostbare tijd besparen

U hoeft geen vrije dag op te nemen om naar een winkel te gaan

Gratis advies

U krijgt gratis professioneel en deskundig advies

Vrijblijvende offerte

U heeft gelijk een vrijblijvende offerte, zodat we snel aan de slag kunnen gaan.

Thuis bezorging

We komen zelfs met eetkamerstoelen en andere kleinmeubelen bij u langs.

Jan Koele

Eigenaar


Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij meerdere woning- en projectstoffeerbedrijven heb ik in 2010 het besluit genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. U kunt me bellen om een afspraak te maken voor het stofferen en/of inrichten van uw woning, kantoor of winkel. U hoeft niet naar mij te komen, want ik kom met stalen bij u thuis of op locatie. Ook wanneer u elders tapijt, vinyl, laminaat of pvc koopt, kunt u mij bellen om het te laten leggen. Waar u ook vandaan komt bij Koele Home Design kunt u altijd terecht!!
Waar u ook vandaan komt, bij Koele Home Design kunt u altijd terecht!
 

Kom gerust
eens langs in
onze showroom

Maak wel van te voren eerst even een afspraak! (Ook 's avonds beschikbaar)


Of neem direct contact op
parallax background