Sorteer op:
Toon:
LABEL51 Fauteuil Alby - Antraciet - Boucle

Fauteuil Alby van LABEL51 is een luxe en zeer kwalitatieve fauteuil, uitgevoerd in antraciet chic bouclé. Alby vormt met zijn indrukwekkende design, bestaand uit organische vormen een echt pronkstuk in een interieur en is daarnaast ook een nog eens ontzettend comfortabel.

‎€ 650,00
LABEL51 Fauteuil Alby - Beige - Boucle

Fauteuil Alby van LABEL51 is een luxe en zeer kwalitatieve fauteuil, uitgevoerd in beige chic bouclé. Alby vormt met zijn indrukwekkende design, bestaand uit organische vormen een echt pronkstuk in een interieur en is daarnaast ook een nog eens ontzettend comfortabel.

‎€ 650,00
LABEL51 Fauteuil Alby - Clay - Chicue Boucle

Fauteuil Alby van LABEL51 is een luxe en zeer kwalitatieve fauteuil, uitgevoerd in clay chic bouclé. Alby vormt met zijn indrukwekkende design, bestaand uit organische vormen een echt pronkstuk in een interieur en is daarnaast ook een nog eens ontzettend comfortabel.

‎€ 650,00
LABEL51 Fauteuil Alby - Grijs - Boucle

Fauteuil Alby van LABEL51 is een luxe en zeer kwalitatieve fauteuil, uitgevoerd in grijs chic bouclé. Alby vormt met zijn indrukwekkende design, bestaand uit organische vormen een echt pronkstuk in een interieur en is daarnaast ook een nog eens ontzettend comfortabel.

‎€ 650,00
LABEL51 Fauteuil Alvar - Antraciet - Cosmo

Draaifauteuil Alvar van LABEL51, afgewerkt in Antraciet Cosmo, biedt de perfecte combinatie tussen comfort en elegantie. Met zijn strakke vormen en aantrekkelijk design, zorgt deze fauteuil niet alleen voor gebruiksgemak maar ook voor pure ontspanning.

‎€ 339,00
LABEL51 Fauteuil Alvar - Antraciet - Cosmo - Incl. Hocker

Draaifauteuil Alvar met Hocker van LABEL51, uitgevoerd in Antraciet Cosmo, staat voor comfort en stijl. Deze fauteuil is niet alleen strak in zijn design, maar nodigt ook uit voor ultieme ontspanning door de bijgeleverde hocker.

‎€ 369,00
LABEL51 Fauteuil Alvar - Naturel - Boucle

Draaifauteuil Alvar van LABEL51, afgewerkt in Natural Touch Bouclé, biedt de perfecte combinatie tussen comfort en elegantie. Met zijn strakke vormen en aantrekkelijk design, zorgt deze fauteuil niet alleen voor gebruiksgemak maar ook voor pure ontspanning.

‎€ 339,00
LABEL51 Fauteuil Alvar - Naturel - Boucle - Incl. Hocker

Draaifauteuil Alvar met Hocker van LABEL51, uitgevoerd in Natural Touch Bouclé, staat voor comfort en stijl. Deze fauteuil is niet alleen strak in zijn design, maar nodigt ook uit voor ultieme ontspanning door de bijgeleverde hocker.

‎€ 369,00
LABEL51 Fauteuil Alvar - Taupe - Boucle - Incl. Hocker

Draaifauteuil Alvar met Hocker van LABEL51, uitgevoerd in Taupe Micro Suede, staat voor comfort en stijl. Deze fauteuil is niet alleen strak in zijn design, maar nodigt ook uit voor ultieme ontspanning door de bijgeleverde hocker.

‎€ 369,00
LABEL51 Fauteuil Alvar - Taupe - Micro Suede

Draaifauteuil Alvar van LABEL51, afgewerkt in Taupe Micro Suede, biedt de perfecte combinatie tussen comfort en elegantie. Met zijn strakke vormen en aantrekkelijk design, zorgt deze fauteuil niet alleen voor gebruiksgemak maar ook voor pure ontspanning.

‎€ 339,00
LABEL51 Fauteuil Bergen - Antraciet - Cosmo

De relaxfauteuil Bergen van LABEL51 in Micro Taupe Suede is het toppunt van comfort en stijl. Met zijn elegante lijnen en uitnodigende uitstraling, biedt deze fauteuil de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Zo kun je pas echt volledig ontspannen.

‎€ 339,00
LABEL51 Fauteuil Bergen - Antraciet - Cosmo - Incl. Hocker

De relaxfauteuil Bergen met hocker van LABEL51 in Antraciet Cosmo is het toppunt van comfort en stijl. Met zijn elegante lijnen en uitnodigende uitstraling, biedt deze fauteuil de perfecte balans tussen functionaliteit en design. De hocker voegt extra comfort doordat je gemakkelijk je voeten omhoog kunt leggen. Zo kun je pas echt volledig ontspannen.

‎€ 369,00
LABEL51 Fauteuil Bergen - Naturel - Boucle

De relaxfauteuil Bergen van LABEL51 in Natural Touch Bouclé is het toppunt van comfort en stijl. Met zijn elegante lijnen en uitnodigende uitstraling, biedt deze fauteuil de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Zo kun je pas echt volledig ontspannen.

‎€ 339,00
LABEL51 Fauteuil Bergen - Naturel - Boucle - Incl. Hocker

De relaxfauteuil Bergen met hocker van LABEL51 in Natural Touch Bouclé is het toppunt van comfort en stijl. Met zijn elegante lijnen en uitnodigende uitstraling, biedt deze fauteuil de perfecte balans tussen functionaliteit en design. De hocker voegt extra comfort doordat je gemakkelijk je voeten omhoog kunt leggen. Zo kun je pas echt volledig ontspannen.

‎€ 369,00
LABEL51 Fauteuil Bergen - Taupe - Micro Suede

De relaxfauteuil Bergen van LABEL51 in Taupe Micro Suede is het toppunt van comfort en stijl. Met zijn elegante lijnen en uitnodigende uitstraling, biedt deze fauteuil de perfecte balans tussen functionaliteit en design. Zo kun je pas echt volledig ontspannen.

‎€ 339,00