koele_showroom.jpgU bent bij Koele Home Design op het juiste adres voor een gegarandeerd professionele stoffering / inrichting van uw woning, kantoor of winkel.

U kunt ons bezoeken in de showroom, maar ik kan u ook thuis of op locatie bezoeken. U heeft keuze uit een uitgebreide collectie zodat we uw wensen voor vloerbedekking en/of raambekleding direct kunnen doornemen. Bij bezoek op locatie zijn bij de juiste lichtinval de kleur en type stoffering goed te beoordelen. Mochten er onverwachte kosten zijn zoals een slechte status van de ondervloer of trap dan worden die met u besproken.

Zelfs wanneer u elders tapijt, vinyl, laminaat of pvc koopt, kunt u een afspraak maken om het te laten leggen door Koele Home Design.

We komen zelfs langs met stoelen en andere meubels om te kijken of deze passen bij uw inrichting.

Jan Koele

Na ruim 10 jaar ervaring opgedaan te hebben bij meerdere woning- en projectstoffeerbedrijven heb ik in 2010 het besluit genomen om als zelfstandig ondernemer verder te gaan. U kunt me bellen om een afspraak te maken voor het stofferen en/of inrichten van uw woning, kantoor of winkel. U hoeft niet naar mij te komen, want ik kom met stalen bij u thuis of op locatie. Ook wanneer u elders tapijt, vinyl, laminaat of pvc koopt, kunt u mij bellen om het te laten leggen. 

Waar u ook vandaan komt, bij Koele Home Design kunt u altijd terecht!