Sorteer op:
Toon:
LABEL51 Bergkast Bolivia - Rough - Mangohout

Vakkenkast Bolivia van LABEL51 is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Bolivia. Vakkenkast Bolivia kenmerkt zich dan ook door de prachtige, verticaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Het indrukwekkende zwarte frame geeft de illusie dat de kast zweeft. Kortom: een slim vormgegeven kast waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 749,00
LABEL51 Bergkast Bolivia - Rough - Mangohout - 2-Deurs

Hoge kast Bolivia 2-deurs van LABEL51 is vernoemd naar het bescheiden en zeer indrukwekkende Bolivia. Hoge kast Bolivia 2-deurs kenmerkt zich dan ook door de prachtige, verticaal en horizontaal gefreesde nerven in het levendige mangohout. Het indrukwekkende zwarte frame geeft de illusie dat de kast zweeft. Kortom: een slim vormgegeven kast waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 849,00
LABEL51 Bergkast Brussels - Rough - Mangohout

Vakkenkast Brussels van LABEL51 is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen frame een stoere en industriele kast. Vakkenkast Brussels is een solide en speelse kast met een ontzettend gaaf design.

‎€ 949,00
LABEL51 Bergkast Cali - Naturel - Eiken

Hoge kast Cali van LABEL51 is een prachtig meubel uitgevoerd in naturel eikenfineer. Een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 1.199,00
LABEL51 Bergkast Cali - Smoke - Eiken

Hoge kast Cali van LABEL51 is een prachtig meubel uitgevoerd in smoked eikenfineer. Een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 1.199,00
LABEL51 Bergkast Cali - Zwart - Eiken

Hoge kast Cali van LABEL51 is een prachtig meubel uitgevoerd in zwart eikenfineer. Een slim vormgegeven meubel waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 1.199,00
LABEL51 Bergkast Cotia - Zwart - Mangohout

Hoge kast Cotia 2-deurs van LABEL51 is een indrukwekkende kast, uitgevoerd in zwart mangohout met structuur. Hoge kast Cotia 2-deurs kenmerkt zich door zijn mooie lijnwerk. Cotia is een slim vormgegeven kast waar op stijlvolle wijze spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 999,00
LABEL51 Bergkast Fence - Grijs - Metaal

Lage kast Fence 2-deurs van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur vintage. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel opbergruimte en mogelijkheden.

‎€ 159,00
LABEL51 Bergkast Fence - Grijs - Metaal - 2-Deurs

Hoge kast Fence 2-deurs van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur vintage. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel mogelijkheden en opties wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meegeleverde planken en legger.

‎€ 359,00
LABEL51 Bergkast Fence - Zwart - Metaal

Opbergrek Fence van LABEL51 is een rek vervaardigd uit zwart metaal. Dit rek, bestaande uit verschillende delen, is een super functioneel rek met een open structuur. Het rek is voorzien van 3 ruim opgezette planken waardoor er genoeg spullen en accessoires op geplaatst kunnen worden.

‎€ 139,00
LABEL51 Bergkast Fence - Zwart - Metaal - 1-Deurs

Hoge kast Fence 1-deurs van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur zwart. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel mogelijkheden en opties wat mede mogelijk wordt gemaakt door de meegeleverde planken en legger.

‎€ 229,00
LABEL51 Bergkast Fence - Zwart - Metaal - 2-Deurs laag

Lage kast Fence 2-deurs van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur zwart. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel opbergruimte en mogelijkheden.

‎€ 179,00
LABEL51 Bergkast Fence - Zwart - Metaal - Vakkenkast

Vakkenkast Fence van LABEL51 is een industrieel meubel gemaakt van metaal, uitgevoerd in de kleur zwart. Een stoer en super functioneel meubel met ontzettend veel opbergruimte en mogelijkheden.

‎€ 299,00
LABEL51 Bergkast Jule - Naturel - Eiken - 110 cm

Hoge Kast Jule van LABEL51 is een trendy meubel uitgevoerd in eikenfineer. Een strak vormgegeven meubel waar al jouw spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 1.499,00
LABEL51 Bergkast Jule - Walnoot - Eiken - 110 cm

Hoge Kast Jule van LABEL51 is een trendy meubel uitgevoerd in eikenfineer. Een strak vormgegeven meubel waar al jouw spullen in opgeborgen kunnen worden.

‎€ 1.499,00