Sorteer op:
Toon:
LABEL51 Bartafel Ghent - Rough - Mangohout - 160x90x95 cm

Bartafel Ghent van LABEL51 is met zijn ruwe mango houten oppervlaktes, gecombineerd met het zwart metalen onderstel een stoere en industriele bartafel.

‎€ 499,00
LABEL51 Bartafel Tafelpoot Dubbel - Zwart - Metaal - Dubbel - 108 cm

Deze bartafelpoot van LABEL51 is een prachtige zwarte, metalen poot waar een tafelblad op geplaatst kan worden. Deze bartafelpoot is het meest geschikt voor een tafelblad van 120 x 70 cm. Ook ideaal voor projectinrichting en kleinere woningen.

‎€ 169,00
LABEL51 Bartafel Tafelpoot Dubbel - Zwart - Metaal - Dubbel - 92 cm

Deze bartafelpoot van LABEL51 is een prachtige zwarte, metalen poot waar een tafelblad op geplaatst kan worden. Deze bartafelpoot is het meest geschikt voor een tafelblad van 120 x 70 cm. Ook ideaal voor projectinrichting en kleinere woningen.

‎€ 159,00
LABEL51 Bijzettafel Dex - Rough - Mangohout - Rond - 60 cm

Bijzettafel Dex van LABEL51, gemaakt van mangohout en grof metaal heeft naast zijn prachtige materialen ook nog eens het perfecte elegante en trendy ontwerp dat werkelijk in elke ruimte tot zijn recht komt. Dex zal schitteren op zijn plaats.

‎€ 99,00
LABEL51 Bijzettafel Dox - Goud - Mangohout - Goud Onderstel

Bijzettafel Dox van LABEL51 40x40x40cm. Dox is een sfeervolle bijzettafel met een licht gezandstraald mango houten rond blad in espresso kleur. Het onderstel in met kruispoot is van chique goud metaal. Bijzettafel Dox geeft je interieur een stijlvolle en warme touch en is ook eindeloos te combineren met bijvoorbeeld Dox salontafel of andere bijzettafels van LABEL51.

‎€ 49,00
LABEL51 Bijzettafel Dox - Zwart - Mangohout - Zwart Onderstel

Bijzettafel Dox van LABEL51 40x40x40cm. Dox is een sfeervolle bijzettafel met een licht gezandstraald mango houten rond blad in espresso kleur. Het onderstel in met kruispoot is van chique zwart metaal. Bijzettafel Dox geeft je interieur een stijlvolle en warme touch en is ook eindeloos te combineren met bijvoorbeeld Dox salontafel of andere bijzettafels van LABEL51.

‎€ 49,00
LABEL51 Bijzettafel Elly - Espresso - Mangohout

Bijzettafel Elly van LABEL51 in espresso mangohout is met haar robuuste design een in het oog springende tafel. Deze tijdloze verschijning zorgt voor extra gemak naast een bank of in lege hoek.

‎€ 149,00
LABEL51 Bijzettafel Elly - Zwart - Mangohout

Bijzettafel Elly van LABEL51 in zwart mangohout is met haar robuuste design een in het oog springende tafel. Deze tijdloze verschijning zorgt voor extra gemak naast een bank of in lege hoek.

‎€ 149,00
LABEL51 Bijzettafel Jik - Crème - Mangohout

Bijzettafel Jik van LABEL51 is een handgemaakte tafel gemaakt van de allermooiste materialen. Bijzettafel Jik zal pronken in jouw huis met zijn organische vormen en licht gezandstraald mango houten rond blad in espresso kleur. Het blad rust op een prachtig vormgegeven poot gemaakt van glad metaal in cream kleur.

‎€ 119,00
LABEL51 Bijzettafel Jik - Naturel - Mangohout

Bijzettafel Jik van LABEL51 is een handgemaakte tafel gemaakt van de allermooiste materialen. Bijzettafel Jik zal pronken in jouw huis met zijn organische vormen en licht gezandstraald mango houten rond blad in espresso kleur. Het blad rust op een prachtig vormgegeven poot gemaakt van glad metaal in naturel kleur.

‎€ 119,00
LABEL51 Bijzettafel Jik - Zwart - Mangohout

Bijzettafel Jik van LABEL51 is een handgemaakte tafel gemaakt van de allermooiste materialen. Salontafel Dim zal pronken in jouw huis met zijn organische vormen en licht gezandstraald mango houten rond blad in espresso kleur. Het blad rust op een prachtig vormgegeven poot gemaakt van glad zwart metaal.

‎€ 119,00
LABEL51 Bijzettafel Milly - Espresso - Mangohout

Bijzettafel Milly van LABEL51 in espresso mangohout is een speelse tafel met een chique uitstraling. Met haar prachtige vormgeving voegt Milly zonder moeite karakter toe aan elke kamer.

‎€ 179,00
LABEL51 Bijzettafel Milly - Zwart - Mangohout

Bijzettafel Milly van LABEL51 in zwart mangohout is een speelse tafel met een chique uitstraling. Met haar prachtige vormgeving voegt Milly zonder moeite karakter toe aan elke kamer.

‎€ 179,00
LABEL51 Bijzettafel Motion - Zwart - Mangohout

Laptoptafel Motion van LABEL51 is een ronde, functionele tafel, uitgevoerd in zwart mangohout en metaal. Zijn naam zegt het al: deze tafel is bedoeld om te bewegen. Dus schuif Motion lekker aan een bank zodat spullen binnen handbereik zijn.

‎€ 79,00
LABEL51 Bijzettafel Move - Rough - Mangohout

Laptoptafel Move van LABEL51 is een stoere tafel met een rechthoekig design, uitgevoerd in rough mangohout en metaal. Zijn naam zegt het al: deze tafel is makkelijk aan een bank te schuiven om zo alles bij de hand te hebben, kortom: een echte musthave!

‎€ 109,00